MITSUBISHI ELECTRIC cambia in meglio
Italy

Hyper Historian is een high-speed data historian die verbinding kan maken met meerdere databronnen binnen uw onderneming, zoals OPC UA, BACnet, webservices en nog veel meer. Onze geavanceerde calculatie engine stelt u in staat om complexe berekeningen en analyses uit te voeren. Optionele externe collectors kunnen data opslaan en doorsturen ter bescherming tegen netwerkstoringen. Loggers en collectors kunnen ook redundant worden uitgevoerd, voor nog meer bedrijfszekerheid.

Hyper Historian™ is een geavanceerde, 64-bits, snelle, betrouwbare en robuuste data historian. Hyper Historian is ontworpen voor de meest bedrijf kritische toepassingen en levert ongeëvenaarde prestaties met een zeer efficiënt gebruik van resources. Door de combinatie van een hoge compressie, geavanceerd algoritme en ontworpen om gebruik te maken van 64-bit hardware- en software-architecturen, heeft Hyper Historian toegang tot meer CPU-kracht en geheugen dan traditionele, op 32-bit gebaseerde historians, waardoor het de hoogst mogelijke prestaties levert op alle standaard PC-platforms.

Hyper Historian maakt gemakkelijk verbinding met alle ICONICS AnalytiX® applicaties om een hoog niveau van geavanceerde data analyse te bieden.

Lees meer →